در هنگام سرخ کردن غذا این نکات را رعایت کنید !
سرخ کردن غذا یکی از مهم ترین کارهایی است که باید در هنگام انجام آن دقت زیادی داشته باشید. چرا که کمی بی دقتی میتواند غذای شما بسوزاند. در این قسمت از نکات خانه داری پی جو ما به شما 9 نکته در هنگام سرخ کردن غذا را آموزش میدهیم. با ما باشید..
1- روغن را تا حد دمای مطلوب سرخ کردن که 190 درجه سانتیگراد است، داغ کنید، نه بیشتر و نه کمتر.
2- سطح ماده غذایی را قبل از سرخ کردن آن، با یک لایه خمیر بپوشانید. این کار باعث می شود که روغن به داخل غذا نفود نکند و خیلی چرب نشود. در این حالت غذا با حرارت غیرمستقیم خواهد پخت.
3- اگر روغن به اندازه کافی داغ نشود، سریعا به داخل ماده غذایی نفود می کند و آن را چرب می کند.
4- اگر روغن خیلی داغ شود، قبل از اینکه ماده غذایی به اندازه کافی بپزد، سطح آن خواهد سوخت.
5- قبل از سرخ شدن غذا به آن نمک نزنید، زیرا نمک آب موجود در ماده غذایی را بیرون می کشد، در نتیجه وقتی ماده غذایی را در داخل روغن داغ قرار دهید، روغن داغ به اطراف می پاشد.همچنین نمک، نقطه دود روغن را کاهش می دهد، در نتیجه روغن سریع تر تجزیه می شود. لذا بعد از سرخ کردن غذا و هنگام خوردن، به آن نمک بزنید.
6- اگر ماده غذایی را شسته اید یا آب دارد، مثل خلال سیب زمینی یا بادمجان، قبل از سرخ کردن کاملاً آن را خشک کنید ، زیرا در غیر این صورت روغن به اطراف می پاشد.
7- موقع سرخ کردن ماده غذایی، یک جا مقدار زیادی از آن را در ماهیتابه نریزید، چون این کار دمای روغن را کاهش می دهد و غذا دیرتر سرخ می شود.
8- به مقدار کافی روغن در ماهیتابه بریزید، نه کم و نه زیاد.
9- قبل از سرخ کردن غذا، ابتدا روغن را به میزان 7 تا 8 درجه بیشتر از دمای مطلوب سرخ کردن، حرارت دهید، ولی بیشتر از این مقدار نشود، زیرا ساختمان مولکولی روغن را خراب می کند.
منبع: بیتوته
موضوع: در هنگام سرخ کردن غذا این نکات را رعایت کنید !
مطالب مرتبط:
چگونه بدون داشتن چوب آتش روشن کنیم ؟
بهترین روش پخت و نگهداری شاه بلوط چیست ؟
نشانه های وجود موریانه در خانه
چگونه برنج تقلبی را از برنج اصلی تشخیص دهیم ؟
روش درست پاک کردن پای مرغ
برای کودک در حال رشد روزی چند تخم مرغ لازم است ؟
کاربردهای لاک ناخن در خانه داری
کاربردهای نمک در خانه داری