دستور طبخ یک حلیم بادمجان محشر و لذیذ را در این مقاله از مجله آشپزی پی جو ارائه داده ایم. پیشنهاد می دهیم که حتما این غذای فوق العاده را امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه حلیم بادمجان
- ۶ عدد بادمجان بزرگ
- ۲/۵ فنجان عدس
- ۳۰۰ گرم گوشت چرخ شده
- نمک و فلفل به میزان لازم
- روغن به میزان دلخواه
- نعناع خشک ۳ قاشق غذاخوری
- زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری
- ۳ عدد پیاز
- ۶ حبه سیر
- ۱ فنجان کشک
- ۱/۲ فنجان کشک برای تزیین
طرز تهیه حلیم بادمجان
ابتدا بادمجان ها را به هر شکلی که می پسندیم سرخ می کنیم . پیشنهاد فودفا این است که آنها را به درازا برش دهیم که راحت و سریع تر سرخ شوند . با کمی آب , عدس ها را هم می پزیم و از صافی رد می کنیم تا آب آن گرفته شود .
در ادامه پیازها را هم نگینی می کنیم و با کمی روغن سرخ می کنیم و در آخر زردچوبه می زنیم تا طلایی شود و در ادامه گوشت را اضافه کرده و تقت می دهیم و فلفل را هم اضافه می کنیم و سیرها را هم خلال کرده و با زردچوبه سرخ می کنیم .
سپس در یک ظرف کوچک نعناع را هم با کمی زردچوبه و نمک تفت می دهیم ( مراقب باشید نسوزد ) . در ادامه در یک قابلمه همه مواد را به همراه نمک و فلفل مخلوط می کنیم و با گوشکوب برقی یا دستی می کوبیم تا همه مواد کاملا به خورد هم بروند .
فقط نیمی از پیاز داغ , سیر داغ و نعناع داغ را برای تزیین نگه می داریم . حدود ۱۰ دقیقه بگذارید مواد با هم روی شعله ملایم جا بیفتد . در آخر کشک را اضافه کرده و مخلوط می کنیم و در ظرف مورد نظر ریخته و با کشک و پیاز داغ و سیر داغ و نعناع داغ تزیین می کنیم .
پیشنهاد می کنیم که این غذا را با نان سنگک و سبزی خوردن سرو کنید .
نوش جان و لذت ببرید !
طرز تهیه حلیم بادمجانی متفاوت ، ارائه بهترین دستور تهیه حلیم بادمجان.
منبع: وب سایت پی جو