تهیه فیله ماهی با سس پیاز
در این مطلب طرز تهیه فیله ماهی با سس پیاز رابه شما آموزش داده ایم. درست کنید و از آن لذت ببرید.
مواد مورد نیاز:
- فیله ماهی: 4 عدد
- پیازچه (خرد شده): 100 گرم
- پودر سیر: 1 قاشق چای خوری
- آب لیمو ترش: 1 قاشق سوپ خوری
- روغن مایع، نمک و فلفل: به میزان لازم
مواد مورد نیاز سس پیاز:
- پیاز قرمز (خلالی خرد شده): 2 عدد
- گوجه گیلاسی (خرد شده): 6 عدد
- استاک ماهی: 150 میلی لیتر
- سرکه قرمز: 2 قاشق سوپ خوری
- شکر: 2 قاشق سوپ خوری
- آرد ذرت: 1 قاشق سوپ خوری
- آب لیموترش: 1 تا 2 قاشق سوپ خوری
- آب: 2 قاشق سوپ خوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن مایع: 2 قاشق سوپ خوری

روش پخت:
1- نمک، فلفل، پودر سیر و آب لیموترش را داخل کاسه ای ریخته و مخلوط کنید. سپس فیله ماهی را درون آن قرار داده و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
2- تابه نسوزی را روی حرارت قرار داده، سپس روغن را درون تابه گرم کنید و ماهی را داخل آن سرخ کنید.
3- برای تهیه سس؛ پیاز را درون کاسه ای ریخته و آب لیموترش را به آن اضافه و مخلوط کنید. درون تابه ای روغن را گرم کرده، سپس مخلوط پیاز و گوجه گیلاسی را داخل آن ریخته و به مدت 4 دقیقه تفت دهید. بعد سرکه و شکر را به آن افزوده و 2 دقیقه دیگر تفت دهید. سپس استاک ماهی، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم حدود 9 دقیقه بپزید. بعد آرد ذرت را با آّرد مخلوط کرده و به سس اضافه کنید و بگذارید تا روی حرارت غلیظ شود. سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
4- ماهی سرخ شده را با سس پیاز، فلفل و پیازچه (قسمت سبز) تزیین و سرو کنید.
• برای تهیه استاک ماهی: استخوان و پوست ماهی را همراه با 1 حبه سیر، 1 عدد پیاز و برگ بو درون قابلمه ای حاوی 2 پیمانه آب ریخته و بگذارید تا بپزد. (بعد از 20 دقیقه دوسوم پیمانه آب باقی خواهدماند). سپس آن را از صافی رد کرده و استفاده کنید.
مطالب مرتبط:
مزایا و فواید آشپزی کردن برای آقایان
طرز تهیه رول کلم – آشپزی با کلم و گوشت بوقلمون
مرغ با سس ماست و پیازچه
طرز تهیه کالزونه ؛ پیتزای تا شدهی ایتالیایی
بهترین ادویهها برای آشپزی سالم