بیسکویت کرانچ نارگیلی : یکی از شیرینی هایی که زیاد سر سفره عید دیده ایم، بیسکویت های کرانچ نارگیلی است. در این مطلب طرز تهیه آن را آموزش داده ایم و مواد لازم جهت تهیه این بیسکویت را معرفی کرده ایم.
مواد لازم برای تهیه بیسکویت کرانچ نارگیلی
- کره: 120 گرم
- پودر قند: 150 گرم
- آرد: 210 گرم
- نشاسته ذرت (سفیدرنگ): 38 گرم
- اسانس وانیل: یک قاشق چای خوری
- تخم مرغ: یک عدد زرده + نصف سفیده
- پودر نارگیل: سه قاشق چای خوری
مواد رویه بیسکویت
- سفیده تخم مرغ: یک عدد
- پودر نارگیل: به مقدار لازم
طرز تهیه بیسکویت کرانچ نارگیلی
1. کره و پودر قند را با همزن برقی به مدت تقریبی سه دقیقه بزنید تا کاملا سبک و کرمی شکل شود. تخم مرغ را اضافه کنید و حدود یک دقیقه بزنید. سپس اسانس وانیل را نیز بیفزایید و هم بزنید.
2. همزن را خاموش کرده ترکیب آرد، بیکینگ پودر و نشاسته ذرت الک شده را اضافه کرده و با لیسک هم بزنید در آخر پودر نارگیل را بیفزایید و با لیسک مخلوط کنید. خمیر کمی چسبندگی دارد که این چسبندگی با استراحت در یخچال از بین می رود.
3. خمیر را با روکش حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید. سپس مقادیر خیلی کم از خمیر برداشته بین دو لایه کیسه فریزر که آرد پاشی نموده اید با وردنه به ضخامت تقریبی 3 میلی متر باز نموده و کاتر گرد بزنید و در سینی فر بچینید.
4. خمیرهای کاتر خورده را حدود 15 دقیقه در یخچال استراحت دهید. سپس با سفیده تخم مرغ رومال نمایید و رویش پودر نارگیل بپاشید و در فر از پیش گرم شده به دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت تقریبی 12 تا 15 دقیقه بپزید در حدی که لبه های بیسکویت ها طلایی شود. سپس با یک کاردک بیسکویت ها را از سینی جدا نمایید و روی توری فلزی خنک کنید.
بیسکویت شکلاتی با طعم گلاب برای علاقه مندان به انواع بیسکویت می تواند بسیار جذاب باشد بنابراین حتما پیشنهاد می دهیم که آن را امتحان کنید.
نکات مهم در تهیه بیسکویت کرانچ نارگیلی
خمیر این بیسکویت باید خنک باشد و به راحتی با کاردک قابل انتقال به سینی فرد است. در غیر این صورت خمیر را روی صفحه سیلیکون یا کاغذ روغنی باز کرده و به سینی فر منتقل کنید.
طرز تهیه بیسکویت کرانچ نارگیلی ، معرفی مواد اولیه برای تهیه بیسکویت کرانچ نارگیلی . مواد روی بیسکویت کرانچ نارگیلی .