در ادامه آدرس و شماره تماس بهترین جراح پیوند پانکراس در شیراز را مشاهده خواهید کرد
جراحی پیوند پانکراس در شیراز چگونه است ؟
پانکراس یا همان لوزالمعده عضوی از بدن می باشد که از اجزای تشکیل دهنده دستگاه گوارش است و در پشت معده قرار دارد، وظیفه پانکراس ترشح آنزیم برای کمک به چرخه حذف غذا و تولید انسولین برای کاهش قند خون است. هنگامی که در عملکرد پانکراس اختلال ایجاد می شود و انسولین تولید نمی کند فرد دچار دیابت نوع یک خواهد شد در برخی شرایط برای درمان از عمل پیوند پانکراس یا همان پیوند لوزالمعده استفاده می کنند در این جراحی پانکراس از کار افتاده با پانکراس پیوندی از بیمار تازه فوت شده جایگزین می شود ما به شما پیشنهاد می کنیم برای به حداقل رساندن عوارض و نتیجه مناسب جراحی به بهترین جراح پیوند پانکراس در شیراز مراجعه کنید.
بهترین جراح پیوند پانکراس در شیراز را چگونه بیابیم ؟
وبسایت پی جو بهترین پزشکان پیوند پانکراس در شیراز را به شما معرفی می کند :
بهترین جراح پیوند پانکراس در شیراز
ردیف | نام پزشک | نشانی بهترین پزشکان جراح پیوند پانکراس در شیراز | شماره تماس |
---|
1 | دکتر سامان نیک اقبالیان | شیراز، بلوار شهید چمران، بیمارستان فوق تخصصی مرکزی شیراز | 07136276992 |
در صورت تمایل به سفارش درج آگهی و قرار گرفتن در لیست فوق با شماره تلفن 07136330130 و یا ایمیل آدرس [email protected] تماس حاصل فرمائید.
نحوه جراحی پیوند پانکراس در شیراز :
هنگامی که پزشک تصمیم به پیوند پانکراس برای بیماری که پانکراس او به درستی کار نمی کند می گیرد، پس از اینکه شخص اهداکننده پیدا شد این جراحی در اتاق عمل و تحت بیهوشی عمومی طی 6 الی 8 ساعت انجام می شود و لوزالمعده بیمار با لوزالمعده شخص اهدا کننده جایگزین می شود. در کل پیوند پانکراس به سه طریق انجام می شود :
پیوند پانکراس و کلیه : اکثر پیوند های پانکراس با پیوند کلیه برای افراد دیابتی که دچار نارسایی کلیه شده اند انجام می شود.
پیوند خود پانکراس : جراحی پیوند خود لوزالمعده هم برای افراد دیابتی که دچار مشکلات کلیوی هستند انجام می شود و هم برای بیمارانی که دچار این مشکلات نشده اند انجام می شود.
پیوند جزایر لانگرهانس پانکراس: سلول های تولید کننده ی انسولین (جزایر لانگرهانس) از پانکراس فرد اهدا کننده ی فوت شده به وریدی تزریق می شود که خون را به کبد شما حمل می کند. این عمل ممکن است چندین بار انجام شود. اما این روش برای بیماران دیابتی نوع یک عوارض شدیدی دارد بنابراین فقط برای آزمایش های بالینی انجام می شود.
پس از انجام پیوند پانکراس پزشک داروهایی را برای کم کرد مقامت سیستمی ایمنی برای پس زدن پیوند می دهد که بیمار باید مادام العمر از این دارو ها استفاده کنند.
چرا جراحی پیوند لوزالمعده انجام می شود ؟
- بیماران دیابتی نوع یک که درمان های دارویی و انسولینی دیگر برای آن ها جوابگو نیست گزینه مناسبی برای پیوند لوزالمعده هستند.
- واکنش های مکرر بدن بیمار به انسولین
- آسیب رسیدن شدید به کلیه
- کنترل قند خون ضعیف مداوم
- دیابت نوع دو که هم دارای مقاوم به تولید انسولین کم است.
مزایای پیوند پانکراس :
- تولید انسولین طبیعی در بدن
- جلوگیری از عوارض شدید دیابت
- افراد مبتلا به آسیب های عصبی معمولا بعد از پیوند پانکراس رو به بهبودی می روند.
عوارض پیوند پانکراس چیست ؟
- خون ریزی
- عفونت
- لخته های خون
- افزایش قند خون
- ایجاد مشکلات در دستگاه ادراری نشت و یا عفونت آن
- نقص یا نارسایی پانکراس اهدا شده
- پس زدن لوزالمعده اهدایی توسط بدن بیمار
عوارض داروهای ضد رد پیوند لوزالمعده :
- پوکی استخوان
- کلسترول
- فشار خون بالا
- تهوع و استفراغ
- اسهال
- پوسیدگی
- افزایش وزن
- لثه های متورم
- رشد بیش از حد مو
- حساسیت به نور
هزینه پیوند پانکراس در شیراز توسط بهترین جراح پیوند پانکراس در شیراز چقدر است ؟
هزینه پیوند لوزالمعده در شیراز توسط بهترین جراح پیوند لوز المعده در شیراز با توجه به دستمزد پزشک، هزینه بیمارستان ( خصوصی - دولتی )، نحوه جراحی، وضعیت بیمه بیمار متفاوت می باشد.
بهترین جراح پیوند پانکراس در شیراز - بهترین جراح پیوند لوزالمعده در شیراز - هزینه پیوند لوزالمعده در شیراز - هزینه پیوند پانکراس در شیراز - عوارض پانکراس - عوارض پیوند لوزالمعده - جراحی پیوند پانکراس در شیراز - جراحی پیوند لوزالمعده در شیراز - پیوند پانکراس شیراز - پیوند پانکراس برای درمان دیابت - پیوند پانکراس دیابت نوع یک در شیراز -پیوند پانکراس بیمارستان نمازی شیراز - عمل پیوند پانکراس در شیراز - هزینه پیوند پانکراس در بیمارستان نمازی شیراز - ثبت نام پیوند پانکراس در شیراز - پیوند لوز المعده برای درمان دیابت - پیوند لوز المعده در بیمارستان نمازی شیراز - فوق تخصص پیوند لوزالمعده شیراز
بیشتر بخوانید : لیست پزشکان فوق تخصص گوارش و کبد در شیراز
منابع مفید : انجمن تخصصی گوارش و کبد ایران