اگرچه آزمایش های معینی وجود ندارند که شما با گذراندن آن ها بتوانید متوجه شوید در حرفه ی مناسب خود هستید یا خیر، ولی نشانه هایی وجود دارند که می توانند به سادگی به شما بگویند شغلی که ۱۰ سال پیش انتخاب کرده اید حالا دیگر با علایق شما منطبق نیست و آنچه را که از حرفه ی خود می خواهید برای شما برآورده نمی نماید.
در صورت وجود این نشانه ها برای شما، لازم است آنها را جدی بگیرید و در زندگی شغلی خود بازنگری نمایید. در ادامه با کارامدیران همراه شوید تا نشانه هایی که به شما می گویند لازم است شغل خود را عوض کنید بهتر بشناسید.
۱- شغل شما با آنچه که در دوران تحصیل تصور می کردید مطابقت ندارد.
برخی مواقع درس خواندن در یک زمینه و داشتن فعالیت حرفه ای در همان زمینه ممکن است با یکدیگر متفاوت باشند. در واقع ممکن است برنامه ی درسی که برای آن حرفه در دانشگاه در نظر گرفته شده بود شما را به خود جلب کرده و واقعیت شغلی منتهی به آن برنامه ی درسی حالا برای شما چندان جذاب نیست.
در این شرایط به نظر می رسد دنیای آکادمیک برای شما جذابیت بیشتری داشته و اگر چنین است شاید بهتر باشد بجای فعالیت شغلی در زمینه یی که تحصیل کرده اید به تدریس در آن زمینه فکر کنید. موارد بسیاری وجود دارند که مطالعات تحصیلی به شغل انتخابی شباهتی ندارند و اگر شما دچار چنین وضعیتی شده اید گزینه هایی مانند تغییر حرفه یا بازگشت به دنیای آکادمیک راه حل های مناسبی به نظر می رسند.
۲- تلاش بسیار برای معمولی بودن.
به صورت معمول افراد از انجام دادن آنچه در آن تبحر دارند لذت می برند. اگر شما در انجام حرفه ی خود خوب نیستید و تلاش بسیاری می کند تا همپای همکاران معمولی خود بشوید احتمالاً علتش در این است که شغل شما مناسبتان نیست. این شرایط معمولا برای کسانی رخ می دهد که در زمینه های شغلی دهان پر کن مانند فیزیکدان و یا وکیل فعالیت می کنند.
برخی موارد یک عنوان شغلی سبب جذب افراد به آن می شود در حالی که نه در انجامش خوب هستند و نه از داشتن شغل مذکور لذتی نصیبشان می شود.
۳- شما به شغل خود عشق نمی ورزید.
تقریباً در ۱۰۰ درصد موارد افراد از آنچه انجام می دهند رضایت کامل ندارند، ولی شما باید به طور متوسط حداقل از ۵۱ درصد یا به زبان دیگری نیمی از زمانی که صرف کار خود می کنید لذت برده و سرگرم شوید. اگر به زمینه ی شغلی خود عشق و علاقه یی ندارید و هیچ یک از روزهای هفته از آنچه انجام می دهید در انتهای روز احساس رضایت نمی کنید لازم است به این نشانه ها به عنوان یک پرچم بزرگ قرمز رنگ که عبارت هشدار بر روی آن درج شده است نگاه کنید.
در چنین مواردی اکثر افراد احساس می کنند در یک بن بست باقی مانده اند و اگر محل کار فعلیشان را ترک کرده و به محل کار جدیدی نیز بروند باز هم همین شرایط و احساس را خواهند داشت، پس اگر چنین احساسی دارید وقتش رسیده به حرفه ی جدیدی فکر کنید.
۴- روزهای بسیاری به بهانه مریض بودن مرخصی می گیرید، برای تعطیلات لحظه شماری می کنید و…
همه تعطیلات و مرخصی را دوست دارند و چه کسی است که به یک آخر هفته ی چند روزه و شانس مسافرت رفتن نه بگوید؟ با این وجود اگر هر روز در سرکار خود لحظه شماره می کنید تا ساعت کاری به پایان برسد و رهسپار خانه شوید و یا تقویم را زیر رو می کنید تا ببینید تعطیلی میان هفته ی بعدی چه روزی است و بعد روزها را برای رسیدنش می شمارید، باید بگویم لازم است در اولویت بندی های خود تغییر ایجاد کرده و اولویت اولتان را به عوض کردن شغل و وارد شدن به حرفه یی جدید تخصیص دهید.
۵- دوست ندارید از شما بپرسند به چه حرفه یی مشغول هستید.
اگر اولین باری است فردی را از جنس مخالف ملاقات می کنید و فکر می نمایید وی می تواند شریک آتی زندگی شما باشد ولی تمام مدت زمانی را که با او معاشرت می کنید امیدوار هستید از شما نپرسد به چه حرفه یی مشغول هستید و یا اگر این سئوال را مطرح کرد سعی می کنید از پاسخ دادنش فرار کنید و موضوع را به سمت دیگری هدایت نمایید، همه ی اینها نشانه های عدم رضایت شغلی است.
باید قبول کرد زندگی بسیار کوتاه تر از چیزی است که ما تصور می نماییم، و اگر یک یا چندین نشانه ی ذکر شده در بالا را در مورد خود مشاهده می کنید بهتر است حتی اگر لازم باشد، با پذیرفتن دشواری هایی مانند بازگشت به تحصیل، گذراندن دوران کارآموزی و… تصمیمی بزرگ بگیرید و از همین امروز برای تغییر شغل خود اقدام کنید.
برترین فروشگاه های شیراز را در پی جو مشاهده نمایید.
برچسب ها : شغل نامناسب ، انتخاب نامناسب شغل ،انتخاب شغل ، رضایت شغلی ، انتخاب شغل مناسب ، بهترین شغل ، ساعت کاری مناسب ، معتبرترین فروشگاه های شیراز ، استخدام در پی جو شیراز ، استخدام نیرو