آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی فرینوش با آموزش حرفه ای ساندویچ های سرد و گرم، انواع فینگرفود، انواع کیک، سفره آرایی - میوه آرایی - کافی شاپ و ... در بلوار صنایع شیراز
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی فرینوش
دارای مجوز اداره فنی و حرفه ای
با مدیریت سرکار خانم عباسی
انواع دوره ها
کیک ساز ترساز :
هدف توانمندسازی: هنرجو دراین دوره با اصول کار و پایه تمامی قنادی های حرفه ای آشنا می شود و جهت کسب وکار درمنزل و قنادی ها آماده می شود.
هزینه مواد اولیه دوره با آموزشگاه می باشد.
استاد دوره :خانم عباسی
- شناخت انواع مواد اولیه و مرغوب
- روش توزین مواد اولیه
- شناخت و کاربرد انواع مواد اولیه
- تهیه انواع کیک های عصرانه
- تهیه انواع شیرینی های تر
- تزئین کیک
( از جمله خامه ای، فوندانت وتکنیک های جدید و....)
- تهیه انواع سس
- تهیه چیز کیک
- تهیه کاپ کیک
- تهیه مافین
- تهیه پای
- تعداد زیاد دستور بصورت اشانتیون
- دوره دارای جزوه (اشانتیون )می باشد.
آشپز مخصوص روز :
شما دراین دوره می توانید درتهیه غذاهای ملل توانمند شوید ودر رستوران ها و منزل خود مشغول به کار شوید.
- آماده سازی مواد اولیه
- کاربرد و تشخیص انواع مواد اولیه مرغوب
- انواع سس ها
- انواع سالاد
- انواع خوراک های متنوع ملل
- انواع غذا با مرغ (ملل مختلف)
- انواع غذا با گوشت (ملل مختلف)
- انواع سوپ ها (پتاژها.کنسومه ها)
- انواع سوفله ها
- تعداد زیاد دستور بصورت اشانتیون
- این دوره دارای جزوه به صورت اشانتیون می باشد.
- دراین دوره با چیدمان میز و پذیرایی آشنا خواهید شد.
شیرینی پز وشیرینی های خشک :
هدف توانمندسازی: هنرجو دراین دوره با اصول کار و پایه تمامی قنادی های حرفه ای آشنا می شود و جهت کسب وکار درمنزل وقنادی ها آماده می شود.
هزینه مواداولیه دوره با آموزشگاه می باشد.
استاد دوره :خانم عباسی
- شناخت انواع مواد اولیه ومرغوب
- روش توزین مواد اولیه
- شناخت وکاربرد انواع مواد اولیه
- آماده سازی خمیر
- پهن کردن اصولی خمیر
- برش وقالبگیری اصولی خمیر
- رومال کردن خمیرها
- روش استراحت دادن اصولی خمیرها
- تهیه انواع شیرینی های سنتی
- تهیه انواع شیرینی های خشک ملل
- تهیه ۲مدل نان فانتزی
- تعداد زیاد دستور بصورت اشانتیون
- دوره دارای جزوه (اشانتیون )می باشد.
کباب زن وتخته کار :
هدف توانمندسازی: هنرجو دراین دوره با انواع کباب های سنتی وملل آشنا می شود ومی تواند در منزل ورستوران ها به صورت حرفه ای مشغول به کارشود.
این دوره در دو روز ازصبح تا عصر بصورت ورک شاپ و دمو برگزارمی گردد.
هزینه مواداولیه دوره وپذیرایی دو روزه با اموزشگاه می باشد.
استاد دوره :سرآشپز شاهرخ با سابقه درخشان درایران و کشورهای عربی و اروپایی می باشد.
- شناخت انواع مواد اولیه ومرغوب
- روش توزین مواد اولیه
- شناخت وکاربرد انواع گوشت ومواد اولیه
- تهیه انواع کباب های سنتی
- تهیه انواع کباب های ملل
- پخت کته قالبی جهت سرو در رستوران ها ومنازل
- هنرجوکباب کوبیده را درحضوراستاد به سیخ کشیده جهت رفع اشکال
- دوره دارای جزوه (اشانتیون )می باشد.
- آموزشگاه صنایع غذایی ،خدمات تغذیه ای و هتلداری فرینوش
با ارائه مدرک بین الملل قابل ترجمه شیرینی پزی وآشپزی درخدمت خانم ها وآقایان می باشد .
دراین آموزشگاه دوره ها بصورت ورک شاپ ودمو برگزار می شود.
مدیریت ومربی آموزشگاه فرینوش خانم عباسی با سابقه زیر می باشد:
- مدرک دانشگاهی:مهندسی علوم و صنایع غذایی
- مولف کتاب درسی کشور پایه دهم رشته مدیریت خانواده، کتاب تولید فرآورده غذاهای خانگی
- مدرس صدا وسیمای فارس (برنامه کاشانه مهر)
- دارای گواهی نامه مرتبط با رشته شیرینی پزی وآشپزی
- 18 سال تدریس (هنرآموز رسمی )حرفه شیرینی پزی وآشپزی درهنرستان های آموزش وپرورش
- 6 سال مربیگری (رسمی)در آموزشگاه آزاد فنی حرفه ای
- سرگروه آموزشی رشته مدیریت خانواده استان فارس درحال حاضر(زیرمجموعه صنایع غذایی)
- دبیردبیرخانه کشوری رشته مدیریت خانواده درسال تحصیلی 97-98
- مدرس حرفه شیرینی پزی وآشپزی ضمن خدمت استان فارس سازمان آ.پ
آشپز سنتی :
هدف توانمندسازی: هنرجو دراین دوره با انواع غذاهای سنتی آشنا می شود ومی تواند در منزل ورستوران ها به صورت اصولی مشغول به کارشود.
- شناخت انواع مواد اولیه ومرغوب
- روش توزین مواد اولیه
- تهیه انواع پلو ها وچلو
- تهیه انواع خورش ها
- تهیه انواع آش ها
- تهیه انواع خوراک ها
- تهیه انواع دلمه ها
- تعداد زیادی دستور بصورت اشانتیون
- دوره دارای جزوه به صورت اشانتیون می باشد.
- دراین دوره با چیدمام میز وپذیرایی آشنا خواه
اینستاگرام: amozeshgah_farinush
آدرس: شیراز، میدان صنایع، بلوار دکتر حسابی، نبش کوچه 8 (20 متری کوی فرمانداری)، طبقه فوقانی دفتر اسناد رسمی
شماره تماس: 07136250539 و 09393393100