قهوه حاوی میزان فسفر بیشتری است. فسفر مادهی معدنی است که برای تقویت استخوانها لازم است.
به علاوه، قهوه میزان پتاسیم بیشتری نیز دارد.
ولی چای را هم فراموش نکنید!
چای سیاه حاوی میزان بیشتری اسید فولیک است که میتواند کمخونی را از شما دور کند.
به نوشتهی مایو کلینیک، مصرف روزانه بیش از ۵۰۰ میلیگرم کافئین توصیه نمیشود، پس اگر روزی دو فنجان از هر دویشان بنوشید، جای نگرانی نیست.
در پایان، باز هم قهوه پیش افتاد، زیرا حاوی کولین بیشتری نیز هست؛ کولین مادهی مغذی مهمی برای غشای سلولها است.
نتیجهی نهایی این مقایسه
میدانیم، شما کشتهمردهی یکی از این دو نوشیدنی هستید، و شاید چنین مقایسهای نتواند شما را از یکی از این دو دور کند. خوشبختانه، طرفداران هر دو نوشیدنی میتوانند به انتخابشان افتخار کنند، زیرا هر دو حاوی مواد معدنی و مغذی و آنتیاکسیدان هستند.
نحوهی خرید و استفاده
سعی کنید برای اجتناب از وجود حشرهکشها بر روی دانههای قهوه یا برگهای چای، همیشه فقط از محصولات ارگانیک خریداری کنید.