آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی زنبور - آموزش انواع غذاهای ایرانی و فرنگی ، شیرینی ، کیک ، فینگر فود ، انواع دسر و سس در شیراز
آموزشگاه تخصصی آشپزی و شیرینی پزی زنبورویژه آقایان و بانوانرشته های وابسته به صنایع غذایی با اعطای گواهینامه بین المللیبا همان قیمت سال 98 خدمات آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی زنبور چیست؟
مدیریت: مهندس زهرا جمشیدی فارغ التحصیل رشته صنایع غذایی
زمینه فعالیت: آموزش، مشاوره و راه اندازی،آموزش نوجوانان برای المپیاد کشوری
مشاوره جهت راه اندازی رستوران ، فست فود ، کافی شاپ ، قنادی ، باربیکیو ، کافه نان ، بیرون بر
صفر تا صد از طراح تا دیزاین و منو
دوره جامع آشپزی شامل:
- فینگرفودفست فود
- غذاهای مجلسی
- آشپزی سنتی و آشپزی ملل
- غذای خمیری
- غذای روس
- انواع سالادها
- ته چین ها
- ذلمه ها
- کوفته ها
- و سوخاری ها
- انواع آش و سوپ
- انواع حلواها
- انواع ترشیجات و مربا
دوره جامع قنادی شامل:
- انواع کیک تولد تخصصی
- کیک های خامه ای مدرن
- کیک فوندانت
- کیک های کافی شاپی،عصرانه و صبحانه
- انواع کاپ کیک ها
- شیرینی اسلایسی
- شیرینی فرانسوی
شیرینی های لایه ای شامل:
- دانمارکی
- هزارلا
- زبان
- پاپیون
- کره ای
- ناپلئونی
- انواع شیرینی های تر و ویترینی
- انواع شیرینی سرخ کردنی
- انواع بیسکویت ها
- انواع شیرینی سنتی
- انواع شیرینی نوروزی
انواع فست فود ها شامل:
- انواع پیتزای ایتالیایی
- انواع پیتزای آمریکایی
- انواع برگرها و سس های تخصصی
- انواع سیب زمینی تنوری و دیپ ها
- انواع سوخاری ها
- سالاد سزار و سس مخصوص
- انواع پاستا
باقلوای تخصصی استانبولی و یزدی
انواع دوره های بار سرد و بار گرم:
باریستا و بارتندر
انواع کباب ها شامل:
کباب های ملل و سنتی
ورک شاپ انواع نان حجیم و نیمه حجیم شامل:
- نان باگت
- نان تست
- نان تست فرانسوی
- نان باگت فرانسوی
- نان های لایه ای مثل:
- کروسان و گاتا
- انواع نان شیرین جهت صبحانه و عصرانه
- نان رژیمی :نان جو و غیره
دوره ورک شاپ کیک های خامه ایدوره ورک شاپ کیک فوندانتآموزش انواع موچی:انواع غذای مللغذاهای تایلندی(ورک شاپ)غذای ایتالیایی (ورک شاپ)سفارش فینگر فود شیرینی مجالسشیرینی عقد و عروسیمراسم های خاص - راه اندازی شامل: رستوران، فست فود، قنادی، باربیکیو، کافه قنادی، نان فانتزی، کافی شاپ (که شامل باریستایی ، بارتندری و کیکهای کافه ایی و خمیرهای لایه ایی میباشد)
و آموزش به همراه مدرک معتبر زیر نظر سازمان فنی و حرفه ایی کشور که - آموزش شامل: آشپزی تخصصی (فست فود، فینگر فود، اپتایزر، کباب زن و تخته کار، آشپزی ملل، سنتی و روز)
- قنادی حرفه ایی که شامل (شیرینی های تر، کیک خامه ایی مدرن، خمیرهای لایه ایی، کیکهای عصرانه، تارت و پای، شکلات کاری، آموزش ماکارون، دسر، شیرینی های سنتی و نوروزی)
- آموزش نان های حجیم و نیمه حجیم ، صبحانه، برانچ ، اپتایزر، کیک ساز و تر ساز، باقلوا، دسرهای مدرن، شکلاتهای دستساز، سالاد بار، سوسیس و کالباس با اساتید مجرب
- کیترینگ
شامل سفارش- کیک های تولد ، فینگر فود، نان و پنیر عقد، حلوا مجلسی، انواع شکلات، غذا ها و شیرینهای مجلسی و میوه آرایی
در خدمت شما عزیزان هستیم.
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی زنبور با ارائه جدید ترین متد ها در زمینه :
- آشپز 1 و درجه 2 . قناد درجه 1 و درجه 2 . کافی شاپ . کیک های عصرانه . سفره آرایی . دسر بین المللی . انواع کباب . غذاهای اروپایی . انواع غذاهای بین الملل . غذاهای دریایی . غذاهای روز و سنتی . شيرينی های نوروزی . فینگرفود و پارتی فود . انواع نان های حجيم و نيمه حجيم و ...
کلاس های تک جلسه ای آموزش کوکی و آيسينگ و تکنيک ها:
- آماده سازی خمیر پایه . قالب زدن . پخت بیسکويت . تهیه آیسینگ و آموزش تکنيک های کاور با انواع غلظت های آیسینگ . تکنيک شکافدار کردن . تکنیک خیس روی خیس . تکنیک چاپ عکس روی بیسکویت ، تکنیک تزیین با شابلون . تکنیک گلدوزی ، تکنیک حصیربافی ، تکنيک توری . تکنيک طراحی و انتقال تصاوير کارتونی . تزيين بيسکويت با فوندانت و استفاده از مالدهای مخصوص کوکی ، تزيين چند مدل بيسکويت (عروسی ، سيسمونی ، تم تولد ) ، آموزش انواع سوشی ، حلوا ، دسر ، گل در ژله و انواع غذاها ی ايتاليایی . آسيایی . فرانسـوی . سالادها . کلاس دکور کيک از پايه تا دکور . آموزش دو نوع کيک . آموزش باتر کريم . آموزش خمير فوندانت و فيلينگ و کاور کيک . کار با مولد و رنگ پودری . کار با استنسيل و ايربراش . کار با ورق طلا و لوزی کردن کيک . کار با دانتل خوراکی . آموزش دو نوع گل . نقاشی روی کيک . آموزش سوسيس و کالباس خانگی . بيکن ها و ساندويچ زاپاتا
- پذيرش ديزاين سفره عقد ، نامزدی ، بله برون و ...
- آموزش موچی (شیرینی و دسر ژاپنی) سرشار از فیبر و تنظیم کننده کلسترول تریگلیسیرید و مناسب رژیم لاغری
آموزش و را اندازی صفر تا صد پروژه ی (رستوران، فست فود، کافه، هتل) با تیم حرفه ایی با بیش از 50 پروژه ی موفقاين مجموعه آمادگی خود را جهت همکاری با رستوران ها ، هتل ها و شيرينی فروشی ها ، اعلام می دارد.
در متمايز بودن شما سهيم خواهيم بود
نحوه دریافت هزینه کلاس های آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی زنبور چگونه است؟
برای اطلاع از شهریه کلاس های آشپزی و شیرینی پزی، می توانید بر روی دکمه استعلام قیمت کلیک کنید، سپس با وارد کردن شماره خودتان، آموزشگاه زنبور در سریعترین زمان ممکن هزینه به روز دوره های مورد نظر را برای شما ارسال خواهد نمود.
آدرس دقیق آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی زنبور کجا است؟
با کلیک بر روی گزینه مسیریابی که در بالای صفحه مشاهده می کنید، می توانید آدرس دقیق آموزشگاه زنبور را مستقیما بر روی نقشه دنبال کنید.
چگونه می توانیم از آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی زنبور مشاوره آنلاین دریافت کنیم؟
از طریق دکمه مشاوره آنلاین می توانید به صورت اینترنتی از آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی زنبور اطلاع کسب نمایید. همچنین لازم به ذکر است از طریق تماس سریع به صورت مستقیم با آموزشگاه در تماس باشید.
معرفی آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی زنبور
آموزشگاه زنبور، یکی از
آموزشگاه های آشپزی و شیرینی پزی شیراز می باشد که دوره های متنوع انواع غذاهای ایرانی و بین الملل، شیرینی، کیک، نان و ... را برگزار می کند. آموزشگاه زنبور واقع در شیراز، میدان دانشجو به سمت چمران، نرسیده به پل زرگری، ساختمان شایان، جنب نان سنگکی، طبقه 7 می باشد. شماره های تماس این آموزشگاه 07136288716 - 09173096695 - 09023096695 می باشد، جهت مشاوره می توانید با این شماره ها تماس برقرار نمایید. همچنین آدرس و شماره تماس کامل آموزشگاه را در ابتدای پروفایل در سایت پی جو مشاهده می کنید. برای اطلاعات بیشتر می توانید به اینستاگرام یا سایت درج شده در ابتدای صفحه مراجعه کنید.
با کلیک بر روی دکمه استعلام قیمت در پروفایل، این امکان برای شما کاربران عزیز فراهم شده است که از شهریه دوره ها اطلاع کسب کنید. همچنین با کمک دکمه مشاوره آنلاین، می توانید از طریق واتساپ با آموزشگاه زنبور در ارتباط بوده و مشاوره جهت دوره ها و مدرک فنی و حرفه ای دریافت نمایید.